Hlavní obsah

Sandra Bullocková musí vrátit originál Zlaté maliny

Právo, los

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do choulostivé situace přivedlo hollywoodskou hvězdu Sandru Bullockovou letošní udělování filmových anticen Zlatá malina. Nejenže se stala neslavnou držitelkou této trofeje za nejhorší herecký výkon, ale navíc si místo putovní repliky maliny odnesla domů drahý originál.

Článek

„Jsme připraveni přijmout mimořádné kroky a požádat vítězku, aby malinu vrátila,“ potvrdil zakladatel ocenění John Wilson britskému listu Telegraph. Bullocková (45) obdržela tuto anticenu za výkon ve snímku Všechno o Steveovi.

Při jejím přebírání jí však organizátoři předali nikoli lacinou repliku maliny v hodnotě české stokoruny, nýbrž originál, jejž znalci vzhledem ke sběratelské hodnotě cení na tisíce dolarů.

„V tom zmatku po vítězství v soutěži o nejhorší herečku Sandra odešla s ručně vyrobeným originálem, který vystavujeme na ceremoniích už od 80. let minulého století,“ řekl Wilson. Dodal zároveň, že bude vůči herečce vzhledem k jejím rodinným trablům postupovat mimořádně citlivě. Manželství Bullockové se ocitlo v troskách poté, co bulvární tisk odhalil milostné avantýry jejího manžela, výrobce motocyklů a hvězdy televizní reality show Jesseho Jamese (40).

Podle některých amerických zdrojů byla již herečka spatřena bez snubního prstenu – periodikum E!Online zveřejnilo na své webové stránce záběr z televizního programu Entertainment Tonight (Zábava dnešní noci nebo dnešního večera), kde bylo vidět hereččinu ruku bez prstýnku.

Snímek byl pořízen v pátek v severní Kalifornii, kam se Bullocková po propuknutí manželových afér stáhla. Muž se údajně nyní podrobuje léčení a jejich společné tři děti jsou v těchto dnech v péči Sandry.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám