Hlavní obsah

Plány Rolling Stones

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdravotní a vztahové problémy kytaristy Ronnieho Wooda, spekulace o románku zpěváka Micka Jaggera s herečkou Angelinou Jolie a překvapivá zpráva o abstinujícím kytaristovi Keithu Richardsovi. To jsou nejméně tři důvody počítat nadále s tím, že britská skupina Rolling Stones nemíní opustit první stránky světových médií. Jaké jsou ale její hudební plány?

Článek

Jak informoval Richards, Britové nehodlají svou kariéru ukončit. V rozhovoru pro magazín Rolling Stone navíc odtajnil jejich nejbližší záměry, ze kterých vyplývá, že ještě v tomto roce zamýšlejí nahrát nové album.

„Nikdy nikdo z nás neřekl, že končíme. Nevidím důvod, proč bychom to měli udělat. Navíc bych se nedivil, kdybychom ještě letos natočili novou desku,“ řekl Richards.

Dodal ovšem, že fanoušci kapelu v nejbližší době na pódiu neuvidí. Plány na letošní turné padly už na začátku roku. Ve výhledu je ale koncertní série v roce 2011.

Reklama

Výběr článků

Načítám