Hlavní obsah

Sarkozyho manželka bojkotuje festival v San Remu

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželka francouzského prezidenta a zpěvačka Carla Bruniová-Sarkozyová odřekla svou účast na 60. ročníku renomovaného hudebního festivalu v San Remu, kde měla vystoupit společně s italským šansoniérem Ginem Paolim. Učinila tak poté, co se dověděla, že jiný italský zpěvák, populární Simone Cristicchi, chce na téže přehlídce vystoupit s ironickou písní o francouzském prezidentském páru.

Foto: Nasser Nuri, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy a exmodelka Carla Bruniová

Článek

Pro pořadatele festivalu je zrušení účasti Bruniové-Sarkozyové tvrdým úderem, protože považovali její účinkování za největší atrakci letošního ročníku, jenž se uskuteční 16. až 20. února.

Cristicchi, vítěz festivalu v roce 2007, vyjádřil nad postojem prezidentovy manželky politování, když řekl, že ji má velmi rád a v žádném případě si prý z ní nechce dělat legraci. Dodal, že je jeho snem, aby si s ní mohl zazpívat nějaký duet. Podle agentury ANSA se hodlá ještě do zahájení přehlídky vydat do Paříže, aby Bruniovou-Sarkozyovou přemluvil ke změně rozhodnutí.

Reklama

Výběr článků

Načítám