Hlavní obsah

Owen Wilson a Vince Vaughn chystají potrhlé komedie o manželství a sexu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva králové ulítlého humoru letos chystají komedie o manželství a sexu. Owen Wilson má hlavní roli ve filmu Hall Pass Peta a Bobbyho Farrelyových a Vince Vaughn v dosud bezejmenné komedii.

Článek

Společnost New Line Cinema začíná točit Hall Pass už v únoru. Owen Wilson, známý např. z filmů Starsky a Hutch, Nesvatbovi a Jeho fotr, to je lotr, bude hrát jednoho z ženatých mužů, kteří dostanou zvláštní výjimku a na jeden týden jim je dovoleno chovat se jako za svobodna. 

Chtějí prožít týden plný dekadence, ale ukáže se, že v jejich domovském městě to půjde dost těžko. Navíc se k nim začnou připojovat další muži, kteří se nechtějí jen dívat, jak si užívají, a vyrazí také na zvrhlou dovolenou. Farrellyovi napsali scénář společně s Petem Jonesem.

Vince Vaughn si zahraje v komedii režiséra Rona Howarda, která dosud nemá oficiální název. Téma je velmi podobné a natáčet by se měla na jaře. Scénář Allana Loeba, který napsal mimo jiné příběhy filmů 21 a Wall street 2, se točí kolem manželství a nevěry. Vaugn bude současně i producentem filmu spolu s Imagine Entertainment a Brianem Grazerem.

Vince Vaughn s režisérem Howardem ještě nikdy nespolupracoval. Dosud se proslavil hlavně velmi úspěšnými potrhlými komediemi z okruhu lidí kolem Bena Stillera, jako je Zoolander, Vybíjená, Starsky a Hutch, Zprávař - příběh Rona Burgundyho atd.

Reklama

Výběr článků

Načítám