Hlavní obsah

Beyoncé umí být dokonalou pop hvězdou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Beyoncé vydala na DVD monstrkoncert z Las Vegas pod titulem I am Yours... Nešetřila na ničem - na pěveckých výkonech, kostýmech, kapele, choreografii, ani na historkách.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Beyoncé

Článek

Beyoncé nedělá chyby. Její zpěv je dokonalý, stejně jako výprava. V některých chvílích má na pódiu více než dvacet lidí a všechno to diriguje s oprávněným sebevědomím popové bohyně.

Přesto její vlastní soulové balady začnou po půl hodině nudit a řízná coververze Alanis Morissette představuje záchranné lano, které koncert vytahuje z propasti ospalosti. Osvěžující je i mezihra Deja vu Jazz Medley a krátká přestávka, kdy hvězda nechala prostor svým talentovaným tanečníkům a stepařům.

V další části zpěvačka vzpomíná na dětství a mládí, předvádí ukázky starých písní včetně jedné od Michaela Jacksona, ale všechny přerušuje v polovině a vrací se k vyprávění svých životních osudů, což je dost otravné.

Velkolepý závěr, opět nový kostým, tanečníci a večer vrcholí. Beyoncé zvládá popové řemeslo dokonale, vypadá fantasticky, hýbe se fantasticky, zpívá fantasticky. Někdy ale slavná tvář za silným make-upem vyvolává dojem profesionálky, která řídí mechanickou megashow, v níž chybí nějaké sdělení.

Celkové hodnocení: 75 %

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám