Hlavní obsah

TV Barrandov odvysílá poslední koncert Jacksona

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední koncert letos zesnulého krále popu Michaela Jacksona uvede na Silvestra, 31. prosince, od 19:00 v české premiéře TV Barrandov. Vystoupení v newyorské Madison Square Garden se uskutečnilo v září 2001 a bylo oslavou třicetiletého Jacksonova působení ve světovém showbyznysu. Právu to sdělil mluvčí TV Barrandov Janis Sidovský.

Článek

V devadesátiminutovém programu zazní Jacksonovy největší hity v originálních úpravách. Například skladbu Wanna Be Startin' Somethin zpívá Jackson společně Whitney Houstonovou a Usherem, Oscarem oceněná diva Liza Minnelliová vystupuje s gospelovým sborem v písni You Are Not Alone a nechybí Jacksonovy nejúspěšnější písně ABC, I'll Be There, Billie Jean, Black or White, Beat It či Man in the Mirror.

„Tehdy ještě nikdo nemohl tušit, že Michael Jackson vystupuje na dvou vyprodaných koncertech před desítkami tisíc diváků naposledy," doplnil  Sidovský.

Reklama

Výběr článků

Načítám