Hlavní obsah

Vítězové show na Primě si zahrají v muzikálu

Právo, jp

Televize Prima spolu s Divadlem Kalich představí na jaře 2010 novou reality–castingovou show nazvanou Robin Hood: Cesta ke slávě. Její vítězové, muž a žena, získají angažmá a zahrají si hlavní role Marianny a Robina v muzikálu Gabriely Osvaldové a Ondřeje Soukupa Robin Hood, které uvede Divadlo Kalich.

Článek

Věková hranice pro účastníky konkurzu je 17 až 40 let. „Hledáme lidi, kteří jsou schopni hrát divadlo, tančit i zpívat," uvedl na čtvrteční tiskové konferenci Primy programový ředitel televize Gordon Lovitt. „Neznámý člověk má možnost se stát muzikálovou hvězdou,“ dodal.

Divák bude mít příležitost podívat se, jak se vytváří nový muzikál a nahlédnout do zákulisí příprav. Moderátory show se stali Martina Kociánová a Petr Vondráček.

„Na naší scéně je málo lidí, kteří jsou schopní hrát v muzikálech. Rádi bychom představili herce, kteří umějí vše," poznamenal producent a ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek. Porotci muzikálové show budou Gabriela Osvaldová, Ondřej Soukup a Ján Ďurovčík. Předsedou se stal Kocourek. Diváci budou mít v přímých přenosech také možnost posílat své hlasy. Prima ale odmítá, že jde o „malou“ SuperStar. „ Je to jiná show“, tvrdí generální ředitel Primy Marek Singer.

Reklama

Výběr článků

Načítám