Hlavní obsah

Nové album Robbieho Williamse vyjde v listopadu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák Robbie Williams konečně uvolnil pár informací o své nové desce. Bude se jmenovat Reality Killed The Video Star, vyjde 9. listopadu a v jeho diskografii bude osmá studiová.

Článek

První singl Bodies bude ke slyšení od 12. října a jeho digitální verze bude ke stažení o den dřív. Novou kolekci produkuje Trevor Horn, jenž už má na svém kontě spolupráci s Tinou Turner, Paulem McCartneyem, kapelou Pet Shop Boys nebo zpěvákem Sealem.

Robbie, kterého nikdo nezná

Před časem se v médiích objevily informace o Williamsových comebackových koncertech v londýnské O2 Aréně. Termíny nejsou ještě zveřejněné, nicméně konat se budou v době vydání desky. Na svém blogu Williams slíbil, že fanoušci budou moci v nových nahrávkách slyšet „starého dobrého Robbieho, nového Robbieho i Robbieho, kterého nikdo nezná“.

Dále napsal: „Během skládání jsem měl tvůrčí krizi, kterou mi pomohl překonat textař Don Black. Do tvorby zasáhla i smrt Michaela Jacksona. Jednu z nových písniček jsem psal s tím, že jsem na něho myslel.“ Dosud poslední Williamsovo album Rudebox vyšlo v roce 2006.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám