Hlavní obsah

Osm reggae talentů zahraje zdarma v Lucerně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci Realbeat Reggae Dance večírku se 28. dubna v Lucerna Music Baru postupně představí osm mladých talentů domácí reggae scény. Všechny koncerty jsou zdarma.

Článek

Během reggae večera vystoupí Mr. Cocoman, Dr. Kary, Susha, Missy M & Major Pirate, Admirál Kolíbal & Asheema či Mr. Roll. Susha pochází z oblíbené kapely Fast Food Orchestra, o duet se pokusí Admirál Kolíbal a Asheema z vynikající rhytmandbluesové kapely Tribetown.

"Afro-karibská hudba si stále více nachází cestu i do místních klubů a Lucerna Music Bar je v Praze jedním z hlavních propagátorů reggae koncertů. Vedle zahraničních hvězd je ale třeba podporovat i místní scénu, a proto vznikl nápad udělat party, na které budou mít příležitost se představit hlasy, které na sobě pracují," uvedl jeden z organizátorů Lukáš Kolíbal.

Muziku bude vybírat trio zkušených selektorů – Damalistik z francouzského Toulouse, Babylonrocker z Praggatronik crew a Herby Boy z JahMusic Lighta. K tomu nás navíc čeká dancehallová taneční exhibice v podání X-Posse, díky které proběhne na místě i workshop, ve kterém se můžete naučit nové jamajské tanečky.

Akci připravuje Lucerna Music Bar ve spolupráci s Beat Promotion a JahMusic. RealBeat Reggae Dance je zároveň warm-up na největší domácí reggae festival, který se koná ve dnech 26. až 28. 6. 2009 v Žizníkově u České Lípy za účasti mnoha hvězd včetně vzácných hostů z Jamajky, Afriky nebo celé Evropy. Více info viz www.realbeat.cz  

Reklama

Výběr článků

Načítám