Hlavní obsah

Populární Muzikál ze střední se roztančí na ledě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký film Muzikál ze střední před třemi lety pobláznil děti a teenagery na obou stranách Atlantiku. Především jim je určena i muzikálová show na ledě, která přijede 29. dubna do pardubické ČEZ Arény a 2. a 3. května do pražské Tesla arény.

Článek

"Vůbec poprvé do ČR přijíždí neodolatelný Troy, sympatická Gabriella, kráska Sharpey se svým bratrem Ryanem, Taylor, Chad a další známé postavy z „hudební školy“ v podání světových krasobruslařů a krasobruslařek," říká Lucie Marková z agentury Pragokoncert.

"Filmová podoba muzikálu se setkala s ohromným úspěchem a tvůrci této fantastické lední revue při jejím vzniku velmi úzce spolupracovali s právě filmovými tvůrci, aby byla lední podoba muzikálu co nejvíce věrná a zajímavá stejně jako její filmový předchůdce," dodává Marková.

Během revue zazní filmový soundtrack, tedy všechny hity jako např: We´re all In This Together, Get´cha Head In The Game, Start Of Something New, Stick to the Status Quo plus písně z druhého dílu muzikálu.

Představení se v Praze konají po oba dny v 10 hodin dopoledne a další ve 14 a 18 hodin odpoledne. V Pardubicích pouze v 15.00 a 18.30 odpoledne.  

Více informací a online předprodej vstupenek na www.kouzelnaskolka.cz a ww.pragokoncert.com

Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti www.ticketportal.cz.

Kde se vzal Muzikál ze střední

První díl oddechové romantické komedie pro děti a mladší teenagery Muzikál ze střední měl premiéru v roce 2006. V hlavních rolích typického rodinného Disney filmu v režii Kennyho Ortegy se proslavily mladé hvězdičky jako Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Corbin Bleu a další. V roce 2007 přišel další díl, opět komerčně úspěšný, a sérii uzavřel třetí díl s podtitulem Maturitní ročník (2008). Na filmy navázala putovní muzikálová show. 

Reklama

Výběr článků

Načítám