Hlavní obsah

Nové turné Madonny navštíví rekordní počet návštěvníků

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je velmi pravděpodobné, že probíhající turné zpěvačky Madonny nazvané Sticky And Sweet Tour bude rekordní. Série koncertů potrvá až do 21. prosince a podle výpočtů zpěvaččina ekonomického týmu přinese zisk kolem 300 miliónů dolarů.

Článek

Pokud se tak stane, Madonna překoná vlastní rekord, který drží s turné Confessions, jehož dvoukoncertní část zasáhla před dvěma lety také Prahu. Jen ve Spojených státech dosud Madonna při aktuálním turné vydělala více než 90 miliónů dolarů. Prodala při tom 550 tisíc vstupenek na 28 koncertů.

Od 29. listopadu vystupuje v jeho rámci v Jižní Americe. Začala v Mexiku, před ní je ještě jedenáct koncertů v Argentině, Chile a na závěr i v Brazílii.

Madonna takto podporuje své letošní album Hard Candy, které vyšlo v dubnu. Současně zůstává pro mnohé velkým vzorem včetně členů své rodiny.

List New York Post totiž přinesl zprávu, že Madonnin bratr Christopher Ciccone chce jít ve stopách slavné sestry a hodlá natočit svůj první film. Bude se jmenovat Twist a je o sériovém vrahovi konajícím svá zvěrstva v malém městečku.

Ciccone letos vydal knihu Live With My Sister Madonna, která pod názvem Život s Madonnou vyšla i v českém překladu.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonně je padesát

Přestože nepatří k oslnivým zpěvačkám, nahrává většinou průměrné desky a jako herečka je vysloveně špatná, patří Madonna k největším celebritám planety. Právě...

Výběr článků

Načítám