Hlavní obsah

Ve StarDance dotančila misska Doleželová, osudnou jí byla samba

Právo, Novinky, rei, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Taneční soutěž České televize StarDance aneb Když hvězdy tančí se v sobotu přehoupla do své druhé poloviny. Posledních pět párů se vydalo do exotické dálky tančit sambu. Ta se stala osudnou Miss ČR z roku 2004 Janě Doleželové.

Foto: Petr Horník, Právo

Misska a modelka Jana Doleželová a Michal Necpál

Článek

Smutnější z vyřazeného páru byl mladý tanečník Michal Necpál. "Byla to pro mě obrovská příležitost, poznal jsem skvělé lidi. Souhlasím s

Smutnější z vyřazeného páru byl mladý tanečník Michal Necpál. "Byla to pro mě obrovská příležitost, poznal jsem skvělé lidi. Souhlasím sJanou, že budeme tancovat společně dál a možná nás uvidíte

na nějaké akci," řekl.

Taneční show StarDance má předpoklad stát se nejsledovanějším pořadem České televize roku 2008. Na sobotní živý přenos se dívalo 1,46 miliónů diváků, na vyhlášení výsledků 1,35 mil. lidí. 

Taneční večer byl zahájen zostra. Komentátor Jaromír Bosák zatančil latinu. Sám se uvedl slovy, že se tancem baví, protože už beztak tři kola přesluhuje. „Fascinující, Jaromíre. To byla samba?“ reagoval po výstupu porotce Jaroslav Kuneš. Pokusy o základní kroky tam ale byly a snaha Bosáka překonat sebe sama se opět setkala s vděčnými reakcemi publika.

Vladimír Kratina zaměnil Rio de Janeiro za Havanu, ale u samby zůstal. Partnerku Klimentovou si přivezl v kufru a rozbalil to s ní důsledně. „Občas to vypadalo jako na slovenské zábavě po dvanácté hodině, ale jinak to mělo šarm,“ hodnotila Tatiana Drexler z poroty.

Sexy, ale křehká

Samba Dany Batulkové měla technickou a uměleckou část vyváženou. Byl v ní i taneční refrén, jenž kapela slovy pro změnu doprovázela vykreslením prostředí New Orleansu.

Jana Doleželová měla být sexy a dominantní, jak jí to kázala píseň od Beyoncé. Křehká misska ten výraz místy postrádala. Samby bylo pomálu, porotci Zdeňku Chlopčíkovi tanec připomínal vystoupení na tureckém dvoře.

Jiskřivou atmosféru tišilo hromadné kroužení na tři

Ještě před vyhlášením výsledků se končilo společným vystoupením všech párů. Zatančily valčík. Do atmosféry vídeňské opery se vtírala nadsázka jako od Křižíkovy fontány, jak poznamenala Zuzana Norisová.

Kolik bodů získali soutěžící od poroty:Zuzana Norisová a Jan Kliment35Dana Batulková a Jan Onder30Vladimír Kratina a Laura Klimentová28 Jana Doleželová a Michal Necpál23 Jaromír Bosák a Eva Krejčířová19

Soutěžící páry StarDance III

Zpěvačka Iva Frühlingová a Michal Kostovčík (vypadli)

Sportoní komentátor ČT Jaromír Bosák a Eva Krejčířová

Herec Vladimír Kratina a Laura Klimentová

Misska a modelka Jana Doleželová a Michal Necpál (vypadli)

Herec David Suchařípa a Albina Zaytseva (vypadli)

Zpěvák Bohouš Josef a Lenka Tvrzová (vypadli)

Herečka Zuzana Norisová a Jan Kliment

Herečka Dana Batulková a Jan Onder

Porota

Zdeněk Chlopčík

Tatiana Drexler

Leona Kvasnicová

Jaroslav Kuneš

Reklama

Související témata:

Související články

StarDance: Z kola ven šel herec Suchařípa

V sobotu pokračoval třetím soutěžním kolem třetí ročník taneční soutěže České televize StarDance aneb Když hvězdy tančí. Po zpěvákovi Bohouši Josefovi...

Výběr článků

Načítám