Hlavní obsah

Chris Martin: Coldplay se možná příští rok rozejdou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frontman britských Coldplay Chris Martin naznačil, že skupina by na konci roku 2009 mohla ukončit činnost. Podle zpěvákova názoru by totiž Coldplay měli skončit dříve, než členové kapely příliš zestárnou, napsal britský hudební server NME.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Coldplay v pražské O2 Aréně

Článek

Coldplay se podle Martina budou snažit fungovat na maximální výkon až do konce roku 2009.

"Je mi teď 31 let a nemyslím si, že by kapela měla pokračovat v hraní ještě v mých třiatřiceti," prohlásil. Členové skupiny se prý proto budou snažit toho zvládnout do konce příštího roku co nejvíce.

"Nevěřím v nějaké pracovní přestávky. Stále ještě máme většinu vlasů, stále se ještě v hudbě shodneme a ještě toho musíme většinu udělat," podotkl hudebník.

Londýnské kvarteto Coldplay cestuje nyní po světě a propaguje svou poslední desku Viva la Vida or Death and All his Friends. V čele kapely stojí zpěvák Chris Martin, jejími dalšími členy jsou Jon Buckland, Guy Berryman a Will Champion. Muzikanti, kteří se dali dohromady v roce 1996, v září vyprodali i pražskou O2 Arenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám