Hlavní obsah

Režisér Bonda chce přetočit korejskou akční řežbu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Marc Forster, který stojí za kritikou rozpačitě přijímanou bondovkou Quantum of Solace, chce v akčním žánru pokračovat. Jihokorejskou gangsterku Die Bad plánuje přetočit anglicky v kulisách New Yorku, informovala BBC.

Článek

Původní snímek z roku 2000 se skládal ze čtyř krátkých filmů zachycujících vzestup a pád jednoho gangstera. Společnost Universal Pictures hodlá investovat do nové verze, odborníci se však většinou shodují, že americké remaky evropských a asijských filmů nestojí za nic.

Autor příběhu Brad Ingelsby popisuje film jako "velký epický příběh o přátelství a o tom, jak může jedna příhoda změnit život člověka".

Forsterův poslední film Quantum of Solace má ve Velké Británii, kde už se promítá, značný komerční úspěch, u nás má premiéru ve čtvrtek. Recenze v zahraničí i v ČR filmu často vytýkají, že postrádá styl a humor.

Režisér Marc Forster je momentálně ve Španělsku, kde s představitelem Jamese Bonda Danielem Craigem navštívil tamní premiéru. Quantum of Solace je již dvaadvacátou bondovkou.

Reklama

Související články

Bond: více akce, střelby i exotiky

Přes 200 tisíc slepých nábojů bylo třeba pořídit pro dvaadvacáté, údajně nejdrsnější dobrodružství agenta 007 Jamese Bonda nazvané Quantum of Solace, které...

Craig: Kvůli Bondovi jsem posiloval i běhal

Přístí týden vstoupí do kin nová bondovka Quantum of Solace. Představitel agenta Jamese Bonda Daniel Craig mluví v rozhovoru o tvrdé přípravě na natáčení...

Výběr článků

Načítám