Hlavní obsah

Michal Pavlíček zkolaboval, na Sázavafestu nevystoupí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kytarista a skladatel Michal Pavlíček nevystoupí kvůli zdravotním potížím na Podzimním O2 Sázavafestu, který se uskuteční v sobotu v klubu Abaton. Dvaapadesátiletý Pavlíček podle pořadatele festivalu Pavla Kloupara zkolaboval a skončil na několik dnů v nemocnici. "Sdělil nám, že z důvodů náhlé zdravotní indispozice musí své vystoupení zrušit," řekl Kloupar.

Foto: Foto Archiv, Právo

Michal Pavlíček

Článek

Stav Pavlíčka, který patří spolu s Radimem Hladíkem k největším legendám české rockové kytary, údajně není vážný. Zatím zrušil jen jeden koncert, sobotní vystoupení v Abatonu.

Speciální koncert Michala Pavlíčka na Sázavafestu měl být původně spojený se křtem jeho nové desky. Vydání sólového alba Too Many Notes však bylo přesunuto na únor příštího roku. Během listopadu by se měla na pultech knihkupectví objevit Pavlíčkova autobiografie Země vzdálené.

Podzimní O2 Sázavafest byl na začátku týdne přesunut z pražské Incheba Areny do klubu Abaton. V tomto prostoru se akce související s tradičním letním festivalem O2 Sázavafest v Kácově na Kutnohorsku uskutečnila i loni. Během dvou dnů tehdy navštívilo podzimní Sázavafest v Abatonu podle pořadatelů 3000 lidí, kapacita Incheba Areny je asi dvojnásobná. Kloupar se nevyjádřil k tomu, zda za přesunutím akce stojí malý zájem o vstupenky.

Na čtvrtém ročníku podzimního Sázavafestu se představí například skupiny Wohnout, Desmod, Gipsy.cz či nový projekt Jana Vozáryho Banana Zeros. Součástí akce bude také křest nového DVD a desky Ewy Farné a DVD s názvem Silvestry s Andělem, které pokřtí televizní moderátor Pavel Anděl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám