Hlavní obsah

Metallica spustila interaktivní stránky s bonusy i pro ČR

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Interaktivní stránky Mission Metallica byly původně určeny jen pro americký trh, ale v těchto dnech se rozšířily o dalších 22 národních verzí a obsahují i češtinu. Lze si na nich objednávat různé speciální balíčky, vidět exkluzívní materiály z natáčení nové desky, která se bude jmenovat Death Magnetic, nebo vyhrát lístky na koncerty.

Foto: Milan Malíček, Právo

Frontman Metalliky James Hetfield na Pražském koncertě v Edenu

Článek

Album Death Magnetic se dostane na pulty obchodů v září. Interaktivní stránky umožňují fanouškům, aby si desku předobjednali v digitálním i fyzickém formátu včetně luxusního boxu ve tvaru rakve s tričkem, digipackem, DVD a CD s demonahrávkami.

Stránky www.missionmetallica.com dále nabízejí zdarma videozáběry z natáčení desky, vzkazy od členů kapely, demonahrávky nových písniček, nezveřejněné fotografie ze studia a soutěž o lístky a osobní setkání s Metalikou.

V luxusnější verzi Metallica Platinum získají nejskalnější metalisti přístup k digitálnímu stažení alba o půlnoci v den vydání a také ke stažení klasických živých koncertů, fotografií, melodií do mobilu a dalších bonusů.

V soutěžích lze vyhrávat i letenky, ubytování v hotelu, lístky na koncerty a setkání se členy skupiny na festivalech Bonnaroo Music & Arts Festival, Ozzfest a Reading Festival. Navíc je ve hře "mejdan" s poslechem nového alba v Kalifornii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám