Hlavní obsah

Winehousová se dává dohromady a vrací se ke koncertování

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle serveru BBC nejsou zdravotní problémy nejslavnější současné britské zpěvačky Amy Winehousové tak drastické, jak se v minulých dnech uvádělo. Drogy jí sice uškodily, ale nemá rozedmu plic a při normální životosprávě prý bude brzy koncertovat.

Foto: Mike Blake , Reuters

Amy Winehousová

Článek

Amy Winehousová je od počátku své kariéry spojována se smrtícím životním stylem, podle britského tisku příliš pije a kombinuje to s kokainem, navíc podle některých médií měla i problémy s přijímáním potravy.

Její otec ji minulý týden odvezl do nemocnice poté, co zkolabovala, a vzápětí sdělil BBC informace o jejím vážném stavu, které se ukazují jako nepřesné. Winehousová měla mít údajně nepravidelný srdeční rytmus a rozedmu plic.

Americký tiskový mluvčí Amy Winehousové uvedl, že plicní nemoc ve skutečnosti nebyla diagnostikována, lékaři prý jen upozornili na určité známky, že by se mohla rozvinout. Otec, který nemá lékařské vzdělání, pravděpodobně pod vlivem emocí přeháněl.

"Má něco, co by mohlo vést k rozedmě plic a musí se teď chovat tak, aby se to nenastalo," dodal mluvčí. Zpěvačka pravděpodobně bude moci vystoupit o víkendu na koncertě k narozeninám Nelsona Mandely i na festivale Glastonbury.

Reklama

Výběr článků

Načítám