Hlavní obsah

Na Doupově letos zahrají hutní Pro-pain i britští pankáči

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý ročník festivalu Doupov Mysteria Fest se koná ve Vroutku u Podbořan poblíž divoké vylidněné oblasti Doupovských hor v sobotu 24. května. Letos dorazí např. američtí HC drsňáci Pro-pain nebo angličtí pankáči Peter and the Test Tube Babies. Loni, kdy na Doupově vystoupili The Exploited, přišlo na festival asi 2800 fanoušků tvrdší muziky.

Článek

Peter and the Test Tube Babies u nás hráli naposledy před osmi lety. Vznikli v roce 1978 v anglickém Brightonu a patří tak k žijícím legendám punkové generace.

"Jako druhá hlavní hvězda se představí legendární americká HC metalová formace Pro-pain, která je považována vedle Biohazard za jednoho ze zakladatelů světové HC metalové scény. V ČR pravidelně vystupují již od roku 1994. Poslední velmi úspěšné turné proběhlo v roce 2007. Těžkotonážní nářez, ukrutná pódiová show, nekompromisní tah na branku, to jsou Pro-pain," uvedl za organizátory Martin Fořt.

Dále vystoupí německá dívčí punk rocková formace Statt Matratzen, která se minulý rok představila na festivalu ROCK FOR CHURCH(ill) 2007, francouzská parta Zuul FX a švýcarští HC groove Blasted. Z českých skupin dorazí Plexis, S.P.S., Apple Juice, Gang Nails Beautiful Cafillery a další.

Lístky jsou v předprodeji za 390,-Kč. Více informací na www.doupovmysteria.eu.

Reklama

Výběr článků

Načítám