Hlavní obsah

Timberlake uvede Madonnu do rokenrolové síně slávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudebník Justin Timberlake uvede popovou zpěvačku Madonnu do rokenrolové síně slávy. Americká zpěvačka bude oceněna 10. března na ceremonii v manhattanském hotelu Valdorf-Astoria spolu s Leonardem Cohenem, Johnem Mellencampem, skupinami The Dave Clark Five a The Ventrures a zpěvákem Little Walterem.

Článek

S Timberlakem Madonna spolupracovala na svém nejnovějším albu, které se má v prodeji objevit letos v dubnu a jmenuje se Hard Candy. Údajně bude mít pro zpěvačku netypický zvuk. Časopisu Rolling Stone to řekl Madonnin producent Nate Hills. Na novém albu se podle něj při nahrávání v Londýně podílel i americký hip-hopový producent a skladatel Timbaland. Jedenáctý studiový počin americké popové hvězdy má vyjít v USA 29. dubna, ale dosud nemá název.

"Nové album má pro (Madonnu) velmi neobvyklý zvuk. Chtěla zvýšené tempo, taneční a klubovou hudbu, vše podtrženo hip-hopem," uvedl Hills, který s Timbalandem již spolupracoval na hitovém albu Justina Timberlakea s názvem FutureSex/LoveSounds.

Přijde i Lou Reed a Ben Harper

Skupinu The Dave Clark Five, britský band ze 60. let, který proslavil hit Glad All Over, uvede do síně slávy herec Tom Hanks. V případě Mellencampa tak učiní zpěvák Billy Joel a Lou Reed vzdá hold Leonardu Cohenovi.

Little Waltera, který měl v top desítce 14 hitů ve stylu R, než předčasně zemřel v roce 1968 ve věku 37 let, uvede mezi "nesmrtelné" Ben Harper. John Fogerty pak uvede kapelu The Ventures, mezi jejichž hity patří Walk Don´t Run a Hawaii Five-O.

Reklama

Výběr článků

Načítám