Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: skupina Sunflower Caravan

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nadějná a na naše poměry velmi originální kapela Sunflower Caravan vystoupí v pondělí v 19 hodin na Free Mondays v pražském klubu Roxy. V pondělí od 13 hodin jste mli možnost je zpovídat na on-line chatu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Sunflower Caravan na on-line chatu

Článek

Tříčlenná česká skupina Sunflower Caravan je velkou nadějí české alternativní scény. Přestože za dobu svého několikaletého působení ještě nevydala plnohodnotné album, o kterém se stále mluví, ale pouze třískladbový singl. O tom, že v trojici Andy, Michell a Vít opravdu něco je nehovoří jen jejich hudba, ale i fakt, že často plní titulní stránky hudebních časopisů.

Jejich styl je jistým návratem k sedmdesátým létům, ale má svou osobitost, kterou kapela neustále piluje. Jsou typičtí chytlavou hrou na varhany a absencí zpěvu, která jen zdůrazňuje podstatu skladeb.

Koncert Sunflower Caravan se uskuteční v pondělí 11. února v klubu Roxy od 20 hodin. Vstup je zdarma.

Reklama

Související témata:

Související články

Český Sunflower Caravan proráží za moře

Pražská klubová parta Sunflower Caravan se dobře zapsala v irském Dublinu, kde hrála poslední den roku 2007. Jako předskokany si je vybral frontman známých...

Výběr článků

Načítám