Hlavní obsah

Soutěž Milionář startuje na Primě v pondělí

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 4. února v 18.55 uvidíme poprvé na obrazovce Primy soutěž Milionář. Bude se v tomto čase vysílat pravidelně každý všední den. Jejím moderátorem se stal Roman Šmucler, který kdysi uváděl na Nově Tabu a také soutěž 1 proti 100.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Moderátor Roman Šmucler

Článek

Milionář je obdobou kdysi vysílané soutěže Chcete být milionářem?, ale s některými inovacemi. Nebudou již tzv. „rozstřely“, soutěžící se jde posadit přímo do křesla. Bude možná nápověda u tzv. výměny otázky, kterou může soutěžící využít až po dosažení deseti správných odpovědí, tedy u otázek číslo 11 až 15, a teprve, když vyčerpá ostatní nápovědi (což je přítel na telefonu, rada publika a 50 na 50).

Zájem o soutěž byl obrovský. „Přihlásilo se téměř 4 000 zájemců. Ti se zúčastnili vědomostních testů a ústních pohovorů před komisí. Vybrali jsme nakonec 980 soutěžících,“ prozradila Právu vedoucí projektu soutěže Klára Balvínová. „Během natáčení 18 dílů se už rozdal milión korun,“ doplnila. Nejvyšší možná výhra jsou dva milióny korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám