Hlavní obsah

Michael Jackson chystá třicet koncertů v Londýně

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle listu The News Of The World se americký zpěvák Michael Jackson rozhodl jít ve šlépějích kolegy Prince. Stejně jako on chystá do britské metropole sérii koncertů. Na konci roku 2008 by chtěl v londýnské O2 Areně odehrát třicet vystoupení a za každé vyinkasovat milión dolarů.

Článek

Vše by se mělo odehrát během několika dnů. Stejně jako loni v případu Prince půjde o sérii koncertů na jednom místě uspořádaných v minimálním časovém rozmezí.

„Michael se brzy vrátí na scénu,“ cituje list jednoho ze zpěvákových blízkých spolupracovníků. Cvičí hlas, připravuje repertoár a zanedlouho bude připraven koncertovat. Chce, aby si ho lidé pamatovali jako umělce, ne jako člověka, který měl vážné existenční problémy.

Vydavatelství Sony BMG oznámilo, že u příležitosti 25. výročí vydání Jacksonova nejslavnějšího alba Thriller vyjde v týdnu po 11. únoru jeho speciální edice s novými remixy. Podíleli se na nich vedle Jacksona ještě Fergie, will.i.am, Akon a Kanye West. Jako singl se bude hrát remix skladby The Girl Is Mine, na které spolupracoval will.i.am.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám