Hlavní obsah

Nova zavalí diváky dalšími seriály a reality show

Právo, Eva Zajíčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S novou reality show Vem si mě! a úspěšným americkým seriálem Prison Break vstoupí televize Nova do podzimního souboje o diváky. Vedení televize v úterý stručně potvrdilo, že skončila Sedmička a že plánuje další změny ve zpravodajství a publicistice. Ale bez jakýchkoli podrobností.

Článek

"Sedmička ve své dosavadní podobě skutečně skončila," uvedl generální ředitel Novy Petr Dvořák.

Zároveň dodal, že některé spekulace o chystaných podzimních změnách v Televizních novinách jsou pravda a některé zas ne. "Víc k tomu ale neprozradím," komentoval.

Televizní noviny čekají změny s přestěhováním do nové budovy zpravodajství, jenže termín jejího dokončení ještě není znám. "Možná budeme vysílat už na podzim, možná po Novém roce," řekl Dvořák a dodal, že se určitě nezmění čas vysílání a kombinace denního seriálu Ulice obloženého odpoledními a večerními Televizními novinami.

Od Ztracených po Test národa

K nové reality show a kultovnímu americkému seriálu přidá Nova ještě třetí řadu seriálu Ztraceni a třetí řadu vlastní Pojišťovny štěstí. Ze zábavných pořadů se vrátí k česko-slovenskému Testu národa, s nímž loni mimořádně uspěla, speciálu Maxi Clever a Českému slavíku.

Nová reality show Vem si mě!, která v USA běží pod názvem The Bachelor už desátou sezonu, dočasně nahradí oblíbenou Výměnu manželek. Do licenčního pořadu, který Nova upravila na míru českému publiku, se přihlásilo 1250 dívek toužících provdat se za bohatého muže. Jeho identitu však Nova zatím tají.

Jeden z nejúspěšnějších amerických seriálů Prison Break od stanice Fox bude Nova vysílat pod českým názvem Útěk z vězení od 19. září každou středu po Pojišťovně štěstí. Český divák má už v tuto chvíli jisté, že uvidí dvě seriálové řady o dramatickém pokusu Michaela Scofielda dostat z vězení bratra odsouzeného za vraždu prvního stupně k trestu smrti.

Nova přiznala, že uvažuje o vlastním detektivním seriálu. "Česká detektivka na trhu momentálně chybí, takže zvažujeme, jestli se do ní pustit. Ale vůbec se pro ni nemusíme rozhodnout, je to jen jeden z mnoha nápadů na nové pořady, kterými se právě zabýváme," odpověděl Dvořák.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám