Hlavní obsah

TV tip: Zamilovaný Jack Nicholson i potrhlý Choking Hazard

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu v televizi běží potrhlá parodie Choking Hazard, netypická skorokomedie Městečko Pleasantville či romatická oddechovka Lepší pozdě nežli později.

Článek

Městečko Pleasantville

Bizarní fantasy s mírně morálním poselstvím si pohrává s myšlenkou, jak by to vypadalo, kdyby se dnešní mladý člověk ocitl v americkém sitcomu z padesátých let. Přemýšlivý hrdina se svou vyzývavou sestrou vzbudí v ideálním světe nažehlených středostavovských rodinek pozornost. Sestra připravuje sexuální revoluci a pod vlivem obou "vetřelců" se černobílí obyvatelé spokojeného městečka začnou vybarvovat - doslova i metaforicky. V hlavních rolích Tobey Maguire a Reese Witherspoonová.

(Městečko Pleasantville, ČT1, So 15:00)

Lepší pozdě nežli později

Romantická oddechová komedie o tom, jak "láska kvete v každém věku". Bohatý starý mládenec je kvůli zdravotním potížím donucen trávit čas se zdánlivě chladnou a protivnou Erikou a jejich vztah prochází několika zvraty. Jak to asi dopadne, není těžké odhadnout. V hlavních rolích Jack Nicholson a Diane Keatonová.

(Lepší pozdě nežli později, Prima So 20:00)

Choking Hazard a Byl jsem mladistvým intelektuálem

Divák unavený mainstreamem někdy ocení i hodně divné experimenty a jedním z nich je Choking Hazard. Před sledováním tohoto dílka se musí osvobodit od všech předsudků a naladit se na bláznivý humor, který poletuje mezi genialitou a demencí. Když přijme pravidla hry, najde si oblíbence i ve společnosti nábožensky založených pornoherců, podezřelých lesních filozofů a mozky požírajících myslivců. A jestli nemáte dost úchylného humoru, tak hned po Choking Hazard následuje kultovní dvacetiminutová parodie Byl jsem mladistvým intelektuálem.

(Choking Hazard, ČT1, So 23:20)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám