Hlavní obsah

Vladimír Mišík byl hospitalizován

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Legenda českého "bigbítu" Vladimír Mišík zrušila dva koncerty. Mišík ale rozhodně nezkolaboval, jak tvrdí informace, které se objevily v některých médiích. Leží v nemocnici v Praze s kotníkem. S kostmi má dlouhodobé problémy.

Článek

Vladimíra Mišíka zradilo zdraví právě ve chvíli, kdy je na turné ke svým šedesátým narozeninám. Ve středu měl koncertovat v Ústí nad Labem. 

"Fáma, že zkolaboval, je nesmysl, měl dlouhodobější zdravotní problémy, zatím jsme zrušili dva koncerty, dál uvidíme," řekl Novinkám Mišíkův koncertní manažer Šimon Kotek.  

Mišíkovi již čtrnáct dní otékaly nohy, měl problémy s chůzí. Problém s kotníkem se postupně zhoršoval, bude asi vážnější a zpěvák nějakou dobu zůstane v nemocnici. Turné ale zatím nebylo zrušeno.

Mišík patří k nejznámějším českým rockerům starší generace. Narodil se 8. března 1947. Jeho klasické hity jako Variace na renesanční téma či Stříhali dohola malého chlapečka už dávno zlidověly - znají je děti v LŠU i generace šedesátníků. Mišík ale nežije jen z minulosti a stále vydává nová alba a koncertuje s kapelou ETC, jejíž sestava se během mnoha let obměňuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám