Hlavní obsah

Beatles se na internetu zatím prodávat nebudou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z posledních skupin, jejichž hudbu si nemůžete legálně koupit na internetu, jsou kultovní Brouci. Už několikrát se objevila prohlášení o vstupu Beatles na internetový trh, aby nakonec byla vždy popřena - tentokrát firma EMI ukončila spekulace o možnosti prodeje na britské síti Wippit.

Článek

Britský server Wippit minulý týden naznačil, že bude první prodávat písničky Beatles on-line. Nahrávací společnost EMI ale prohlásila, že zpráva je nepravdivá a požádala o její stažení. Wippit to dále nekomentoval, nyní už jeho zpráva není k dispozici.

V této chvíli je pravděpodobnější, že Beatles se v budoucnu objeví na iTunes, protože beatlesácká firma Apple Corps ukončila svůj dlouhodobý spor o značku s počítačovým gigantem Apple.

Manažer Applu Neil Aspinall prohlásil, že Beatles se těší na mnoho let spolupráce s touto počítačovou firmou. Uvedení Beatles na elektronický trh naznačil Apple už loni, kdy ještě probíhal spor o ochrannou známku a logo populárního "jablíčka".

Reklama

Související témata:

Související články

Apple chystá vstup Beatles na internetový trh

Písně nejslavnější rockové skupiny The Beatles se po letech odmítavého postoje jejich vydavatele dočkají vstupu na prudce rostoucí internetový trh hudby....

Výběr článků

Načítám