Hlavní obsah

TV tip: Zelená míle, Vetřelci, Mlčení jehňátek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z víkendové televizní nabídky doporučujeme např. filmy Zelená míle, Vetřelci a Mlčení jehňátek.

Článek

Zelená míle

Vězeňský film s nádechem mystiky a pozoruhodnými hereckými výkony. Bývalý dozorce vypravuje po mnoha letech svůj příběh. Seznámil se s mnoha záhadnými a psychicky vyšinutými vězni odsouzenými na smrt, zdaleka ne u všech ale uvěřil, že jsou s kutečně vinni. Režie Frank Darabont, hrají Tom Hanks, David Morse, Bonnie Huntová, Michael Clarke Duncan, James Cromwell a další.

(Zelená míle, Prima Ne 21:15)

Vetřelci

Druhý díl kultovní sci-fi série. Využívá špičkovou atmosféru "jedničky" a přidává mnohem více honiček a střílení. Akční sci-fi dotažená téměř k absolutní dokonalosti.  

(Vetřelci, Prima, So 00:00) 

Mlčení jehňátek

Známý americký thriller o mladé agentce Clarice Starlingové, která hledá stopy k vraždám u uvězněného masového vraha Hannibala Lectera. Ten je ale velmi inteligentní a s vyšetřovatelkou hraje jakousi zvrhlou psychologickou hru. Přesto jí něco prozradí a Clarice pomalu odhaluje celou mozaiku. V hlavních rolích Jodie Fosterová a Anthony Hopkins.

(Mlčení jehňátek, Nova, So 22:30) 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám