Hlavní obsah

Premiéra - My dva a Křen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední premiérou tohoto roku je komedie My dva a Křen

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky
Článek

My dva a Křen

Bláznivá komedie s Owenem Wilsonem a Mattem Dilonem ukazuje, že není taková sranda mít kamaráda, mejdanového baviče, delší dobu ve svém domě, zvláště o líbánkách.

Snad každý má nějakého šíleného kamaráda, jehož neuvěřitelné eskapády bývají ideálními tématy večírků. Na takových exotech je ale nepříjemné, že na ně čas od času můžete narazit a nedobrovolně se stát součástí jejich příběhu. A někdy to může bolet. Podobně neuvěřitelným magnetem na katastrofy nejrůznějšího druhu je i Dupree, hlavní hrdina černě laděné romantické komedie My dva a Křen.

Carl a Molly by si v novém domě mohli užívat své čerstvé manželství, kdyby u jejich dveří nezazvonil Carlův nejlepší kamarád Dupree. Měli byste to srdce nechat na ulici dobráka s chlapeckým úsměvem, který právě přišel o práci a o střechu nad hlavou a který slibuje, že si "jen dva prstíčky ohřeje a hned zase půjde?" Z prstíčků se pochopitelně stane celá ruka, z přespání na jednu noc nekonečný "dočasný" pobyt a Carl s Molly najednou musí začít řešit, jak se zbavit člověka, jenž od rána do večera pospává na jejich oblíbeném gauči, courá se přes jejich ložnici na záchod, zrovna když jsou v nejlepším, a nebezpečně experimentuje s hořícími svíčkami. Lehké to rozhodně nebude...

You, Me and Dupree, USA 2006, 109 min. česke titulky, režie: Anthony Russo, Joe Russo, hrají: Kate Hudsonová, Owen Wilson, Matt Dillon, Michael Douglas...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám