Hlavní obsah

TV tip: Román pro ženy a Terminátor 2

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z víkendové televizní nabídky upozorňujeme na komedii Román pro ženy podle scénáře Michaela Viewegha a druhý díl Terminátora.

Článek

Terminátor 2

Živá tkáň na kovovém skeletu, černé brýle, brokovnice a motorka Harley Davidson nemohou signalizovat nic jiného - Terminátor se vrátil. Druhý díl rozvíjí kultovní "jedničku" a obsahuje o něco více akčních scén. Arnold Schwarzenegger je tentokrát "hodný" a proti němu stojí mnohem modernější T 1000, který dá staré plechovce T100 co proto. Sarah Connorová a její syn John to ale s pomocí Arnolda Schwarzeneggera opět zvládnou. Hasta la vista, baby!

(Terminátor 2, Nova Pá 22:00)

Román pro ženy

Komedie s prvky romantiky byla natočena podle románu Michaela Viewegha. V kinech slavila velké úspěchy. Vypráví o mladé Lauře, redaktorce ženského časopisu, která se zamiluje do Olivera, bývalého přítele své matky. Ta je vztahem s ním doživotně poznamenána a šílí, když zjistí pravdu. Současně musí řešit vlastní milostný život, ve kterém jde od karambolu ke karambolu. V hlavních rolích září Marek Vašut, Simona Stašová a Zuzana Kanócz.

(Román pro ženy, Nova, So 20:00)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám