Hlavní obsah

Ztracenou dívku policie našla u její kamarádky

– Karlovy Vary

Ztracená 14letá dívka, která v pátek minulý týden odešla v Karlových Varech z dětského hřiště neznámo kam, byla v pondělí večer v pořádku nalezena u své kamarádky.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Pohřešovaná 14letá dívka byla v pondělí večer v pořádku vypátrána u své kamarádky,“ uvedla v úterý dopoledne mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Pešková. „Byla v pořádku a nic se jí nestalo,“ doplnila s tím, že se jedná o nezletilou osobu, takže policie nemůže ve věci podávat žádné další informace.

Policie našla ztracenou dívku

Krimi

Dívka byla v pondělí 18. října převezena z Chebu do organizace SOS Sluníčko v Karlových Varech – Doubí. V pátek 22. října odešla společně s několika dalšími dětmi na dětské hřiště nacházející se nedaleko u panelových domů v ulici Svatošská. Po chvíli začala z hřiště odcházet, proto se za ní vydala pečovatelka organizace. Ta jí ovšem následně ztratila z dohledu.

V pokoji pohřešované dívky byl v neděli 24. října nalezen dopis, ve kterém psala o svých problémech a možném sebepoškození. Z tohoto důvodu byla dívka policií hledána jako v ohrožení života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám