Hlavní obsah

Zlodějka si přisedla k ženě v tramvaji a vytrhla jí mobil, zachytila ji kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Drzou zlodějku hledají policisté v Brně. Přisedla si k cizince v tramvaji, vyškubla jí mobil z ruky s tím, že si chce zavolat. Jakmile tramvaj přijela do zastávky, i s mobilem utekla.

Podezřelá žena (červená elipsa) měla okrást cizinku (zelená elipsa)Video: Policie ČR

 
Článek

Třiatřicetiletá cizinka jela v úterý večer tramvají a poslouchala hudbu, když do tramvaje přistoupila podezřelá žena. V jednu chvíli si k cizince přisedla a vytrhla jí podle policie mobil.

Sedmnáctiletá dívka se zřítila v Brně z hradeb, pád natočila kamera

Krimi

„Posunky vzrušeně gestikulovala, že si potřebuje akutně zavolat. Tím ale jenom odvrátila pozornost, aby mohla získanou kořist uschovat do kapsy. Přestože okradená opakovaně požadovala vydání věci zpět, ani jednou neuspěla,“ informoval mluvčí policie Petr Vala.

Zlodějka počkala, než tramvaj dojede do zastávky, a chtěla rychle utéct. Poškozená ji chtěla sledovat, podezřelá na ní však vytáhla zřejmě nůž, kterým jí pohrozila. V další zastávce se podařilo zlodějce utéct i si mobilem. Navíc ještě vítězně zvedla ruce nad hlavu.

Měl jsem čtyři deci vína, sdělil hlídce řidič. Nadýchal čtyři promile

Krimi

Policie uvedla, že podezřelá je tmavé pleti ve věku kolem 35 let. Vysoká byla kolem 160 cm a měla silnější postavu. Na sobě měla modré rifle a světle šedou mikinu, přes kterou měla oblečenou černou bundu.

Foto: Policie ČR

Podezřelá z krádeže

V souvislosti s případem chtějí policisté hovořit i s další osobou. Jedná je o neznámou cestující, která seděla vedle poškozené. Tato klíčová svědkyně (na záznamu žlutě zvýrazněna) by mohla přispět k objasnění případu. „Jestliže svědkyni či pachatelku poznáváte, volejte tísňovou linku 158,“ konstatoval Vala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám