Hlavní obsah

Zloději kradli v Ostravě kamery. Nedošlo jim, že je natáčí

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po zlodějích kamer, kteří zřejmě neoplývají velkou inteligencí a nechali se při krádežích nafilmovat, pátrá ostravská policie. Kriminalisté poskytli médiím i pořízené fotografie a videozáznam pachatelů.

Článek

Ke krádežím došlo ve výtahu v jednom z domů v centru Ostravy. „Během půlhodiny v časných ranních hodinách 29. ledna měli nezjištěným způsobem překonat uzamykací mechanismy dvou dveří, kdy se měli dostat do společných prostor domu. Zde měli vniknout do tří výtahů, odkud měli odcizit tři bezpečnostní kamery. Podezřelým zřejmě nevadil ani fakt, že mohou být snímáni,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Pietraszová.

Škoda na ukradených kamerách je vyčíslena na 12 tisíc korun. „Žádáme občany, kteří by pachatele poznali, aby se telefonicky ozvali na bezplatnou linku 158, nebo aby kontaktovali policisty obvodního oddělení na telefonech 974 727 429 nebo 974 727 401,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám