Hlavní obsah

Zloděj vyjel z autosalónu výlohou, policie ho zastavila až prostřelením gum

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Zloděje, který v pondělí ukradl z autosalónu Okim v Ústí nad Labem auto Superb za 1,1 miliónu korun, policisté dostali z vozu až po prostřelení pneumatiky. Řidič kladl velmi aktivní odpor, výzvy předcházející střelbě byly marné.

Článek

Do autosalónu vnikl muž násilím před šestou hodinou ráno. S kradeným vozem projel skleněnou výlohou a proboural i plot, způsobil tím další škodu za více než 200 000 korun.

„Krátce po 9. hodině bylo odcizené auto s řidičem spatřeno policejní hlídkou ve Všebořicích na křižovatce ulic Školní a Návětrná. Na výzvy policistů odmítal řidič z auta vystoupit, opakovaně na policisty najížděl a pokoušel se ujet. Přitom naboural i stojící policejní auto,“ uvedla krajská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová.

Nyní je 28letý pachatel podezřelý z krádeže a útoku na úřední osobu. Oprávněnost použití donucovacích prostředků včetně použití služební zbraně vyhodnocuje oddělení vnitřní kontroly Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám