Hlavní obsah

Zhrzený muž našel v posteli u expřítelkyně soka a zkopal ho. Spletl se

Novinky, kub
Napajedla

Šestadvacetiletého muže ze Zlínska obvinila policie ze čtyř trestných činů kvůli incidentu, při kterém podle vyšetřovatelů surově zkopal mladíka. Toho našel spícího vedle své expřítelkyně, která se s útočníkem před tím rozešla. Ukázalo se, že poškozený je pouze kamarádem ženy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál koncem loňského prosince, informovala v pátek mluvčí policie Monika Kozumplíková. Obviněný podle ní útočil v opilosti. „Fyzicky napadl 21letého muže, kterého našel spícího vedle své bývalé přítelkyně v bytě v Napajedlech,“ sdělila.

Trojice se znala podle policie z jednoho podniku v Napajedlech, kde se žena dala dohromady se svým přítelem, se kterým se ale po pěti letech vztahu loni v létě rozešla a odstěhovala se od něj.

Jak zvládnout žárlivost v okamžiku, když s vaším protějškem flirtuje někdo jiný

Vztahy a sex

„Muž to těžce nesl a chtěl se ke své přítelkyni vrátit. Během vánočních svátků, po probdělé noci, kdy se bavil ve společnosti a konzumoval alkohol, se v sedm hodin ráno odebral do bytu své bývalé přítelkyně,“ popsala mluvčí.

Žena na jeho zvonění nereagovala, načež vykopl dveře a vnikl do bytu, kde našel ženu a jejího kamaráda, jak spí vedle sebe na pohovce. „Muž svého domnělého soka strhl z postele a agresivně na něj zaútočil jak pěstmi, tak kopy, přičemž měl na nohou obutou pracovní obuv,“ upřesnila Kozumplíková.

Čecha odsoudili v Rusku za vraždu bývalé milenky

Evropa

Napadenému se nakonec podařilo z bytu utéct k sobě domů, odkud jeho rodiče přivolali policii.

Trestní stíhání se týká porušování domovní svobody, poškození cizí věci, nebezpečného vyhrožování a pokusu o těžké ublížení na zdraví, za což násilníkovi hrozí až deset let vězení. „Agresor se ke svému činu doznal pouze částečně,“ dodala mluvčí s tím, že muž kromě zranění způsobil škodu na majetku za šest tisíc korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám