Hlavní obsah

Ženy v Olomouci obtěžuje chlípník, hledá jej policie a žádá o pomoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Ženy v Olomouci obtěžuje chlípník. Muž se před nimi na různých místech obnažuje, případně i ukájí. Kriminalisté po něm pátrají a požádali o pomoc veřejnost. Právu to sdělila policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Olomoučtí kriminalisté se zhruba od začátku března zabývají incidenty, při kterých se měl před ženami obnažovat, popřípadě i ukájet, jim neznámý muž, a to na různých místech Olomouce,“ uvedla mluvčí.

Se svým svědectvím se již na policisty obrátilo několik žen. Exhibicionista je podle nich cizinec, protože hovoří cizím jazykem. Ženy se přihlásily poté, co kriminalisté 4. března zveřejnili, že pátrají po totožnosti ženy, která měla být tímto způsobem obtěžována mužem v autobuse linky č. 17.

Někdo obtěžoval ženu na procházce. Policie hledá podezřelého a běžce

Krimi

„Kriminalisté na případu i nadále pracují a hledají další ženy, které mohly být takto obtěžovány mužem, hovořícím cizím jazykem, a to v době od 28. února do 4. března, jak v prostředcích městské hromadné dopravy, tak i na veřejných prostranstvích Olomouce,“ doplnila Vaňharová s tím, že ženy mohou kontaktovat policisty kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám