Hlavní obsah

Žena v Jeseníku zaparkovala auto v prodejně mezi regály

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Nešikovně si počínala ve čtvrtek odpoledne v Jeseníku devětašedesátiletá řidička. S autem nezvládla manévrovat, prorazila dveře prodejny a vjela dovnitř mezi zboží. Zákazníkům, kteří v tu chvíli byli uvnitř, se naštěstí nic vážnějšího nestalo. Právo v pátek o případu informovala policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Řidička skončila s autem v prodejně.

Článek

„Řidička chtěla po 15. hodině vycouvat z parkoviště u obchodního centra. Když si všimla, že po silnici přijíždí další vozidlo, chtěla se vrátit zpátky na parkovací místo. Tento manévr však nezvládla, vjela na chodník, prorazila vstupní dveře prodejny a vjela do obchodu, kde se v tu chvíli nacházelo nejméně 20 osob,“ uvedla mluvčí.

Žena z Jesenicka se nechala napálit. Poslala údajnému chirurgovi 200 tisíc

Krimi

Na místě zasahovali i hasiči. „Zajistili vozidlo proti požáru a asistovali při odstraňování následků nehody. Na místě nedošlo k vážnějším zraněním,“ sdělil Právu mluvčí hasičů Radek Buryánek.

Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na zhruba 400 tisíc korun. Kriminalisté podle Neubauerové vyšetřují případ pro podezření ze spáchání přečinu obecného ohrožení z nedbalosti.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Řidička skončila s autem v prodejně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám