Hlavní obsah

Žena v Brně šla po večírku domů s neznámým mužem. Skončila pak nehybně na zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Jednou velkou hádankou je zatím pro kriminalisty v Brně případ 31leté ženy, která na cestě z večírku s kamarádkami na diskotéce zůstala ležet na ulici nehybně na zemi. Žena se podle vyšetřovatelů mohla stát obětí napadení, nic si ale nepamatuje. Bezpečnostní kamera ji ovšem zachytila s mužem, po kterém nyní policie pátrá.

Pátrání po muži z kamerového záznamu v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu z konce dubna ve čtvrtek informovala mluvčí policie Andrea Cejnková. Žena vyrazila za zábavou v brněnské části Královo pole.

„Ovšem od jisté doby si nedokázala vůbec vzpomenout, co se přihodilo, a zřejmě to nebylo z důvodu požitého alkoholu. Z kamerových záznamů vyšlo najevo, že odcházela z podniku s neznámým mužem,” uvedla mluvčí.

Útočník v Brně napadl nezletilou dívku, našli ji v bezvědomí. Hledaný svědek se přihlásil policii

Krimi

Ženu pak našel jiný muž, to už ležela bezvládně na zemi. Naložil ji do auta a odvezl na služebnu městské policie.

Foto: Policie ČR

Pátrání po muži z kamerového záznamu v Brně

„Celý případ je opředen mnoha neznámými a kriminalistům by nejvíce pomohlo hovořit s mužem, který ženu doprovázel. Jakékoliv informace k muži na záběrech prosím neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158,” dodala Cejnková.

Zda žena utrpěla nějaká zranění, kriminalisté neupřesnili.

Foto: Policie ČR

Pátrání po muži z kamerového záznamu v Brně

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám