Hlavní obsah

Žena na Silvestra napadla manžela paličkou na maso

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Silvestrovské veselí v Havířově na Karvinsku skončilo kuriózním napadením mezi manželi. Devětadvacetiletá žena svého o rok mladšího manžela při hádce praštila do hlavy paličkou na maso. Policie ji ve čtvrtek obvinila z pokusu o těžké ublížení na zdraví, za což jí hrozí vězení až na 10 let.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Policisté dvě hodiny po silvestrovské půlnoci zasahovali při domácí manželské rozepři, na kterou je zavolali sousedé,“ sdělila karvinská policejní mluvčí Karolina Bělunková. Dodala, že manželé se pohádali při oslavě Silvestra, kdy společně popíjeli alkohol.

„Žena svého manžela udeřila při hádce do hlavy paličkou na maso. Do hádky naštěstí zasáhl přivolaný soused, který ženě vytrhl z ruky kuchyňský nůž, kterým se následně vybavila,“ líčila událost policejní mluvčí.

Dodala, že po incidentu policisté oběma naměřili skoro dvě promile alkoholu v dechu. „Muž byl se svým zraněním převezen k ošetření do nemocnice,“ shrnula Bělunková.

Silvestrovská noc skončila rvačkou a bodným zraněním

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám