Hlavní obsah

Žena na Berounsku narazila autem do stromu, zraněna byla i nezletilá spolujezdkyně

– Beroun

Na silnici mezi Svatou a Trubínem na Berounsku havarovala v pondělí odpoledne řidička fabie. Žena s vozem narazila čelně do stromu, při nehodě byla zraněna ona i její nezletilá spolujezdkyně.

Čelní náraz auta do stromu na BerounskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na silnici nižší třídy mezi Trubínem a Svatou. Řidička jela směrem na Svatou, když ze zatím neznámých příčin vyjela mimo silnici a čelně narazila do stromu.

Na místo vyjeli hasiči, policisté i záchranáři. Ti navíc k nehodě vyslali vrtulník.

„Záchranáři si do své péče převzali dvě ženy. Jedna utrpěla pohmožděniny hrudníku a zlomeninu ruky, druhá pak pohmožděniny hrudníku a zasahující lékař u ní vyslovil podezření také na poranění břicha a pánve,“ sdělila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Řidičku transportovali záchranáři vrtulníkem do motolské nemocnice, její nezletilou spolujezdkyni pak do stejné nemocnice sanitkou.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Řidička na Berounsku narazila autem do stromu.

„Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem, provedli protipožární opatření a asistovali při ošetřování zraněných,“ uvedla mluvčí hasičů Tereza Sýkora Fliegerová.

Silnice byla v místě nehody obousměrně uzavřena. Policisté nehodu zadokumentovali mimo jiné pomocí dronu.

„Ve voze v době nehody cestovala žena s dítětem. Okolnostmi nehody se nyní zabývají dopravní policisté,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Pavel Truxa.

Reklama

Výběr článků

Načítám