Hlavní obsah

Zemřel muž popálený při výbuchu v pardubické Explosii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice
Aktualizováno

Jeden z mužů zraněných při páteční explozi v pardubické Explosii v sobotu večer zemřel. Uvedl to v neděli mluvčí Explosie Martin Vencl. Při výbuchu byli zraněni další tři lidé, dva jsou v kritickém stavu.

Vrtulník se zraněným přiletěl do PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Výbuch se v Explosii ozval v pátek po sedmé hodině ráno, na pomoc vyrazili podnikoví hasiči. K explozi došlo v místě, kde se suší střelný prach.

Výbuch v pardubické Explosii vážně zranil čtyři lidi, na místo přijel ministr

Krimi

Vážně byli popáleni čtyři muži. Záchranka jednoho převezla do Hradce Králové a tři na specializované pracoviště do Prahy. Pražská nemocnice v sobotu uvedla, že všichni jsou v kritickém stavu.

Jeden z mužů měl popáleniny na 90 procentech těla. Mluvčí Explosie odmítl říct, zda zemřel právě tento pacient. Nic bližšího podle něj firma uvádět nebude.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Pardubičtí záchranáři přivezli do Prahy dalšího zraněného.

Příčiny výbuchu objasňují hned čtyři vyšetřovací komise - ze strany firmy, Báňského úřadu, policie a hasičů. Policie se začala případem zabývat pro podezření z ublížení na zdraví z nedbalosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám