Hlavní obsah

Zdrogovaný řidič čtyřikrát boural, když se vymotával z pěší zóny v Příbrami

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Hned čtyřikrát po sobě havaroval 28letý řidič osobního auta v Příbrami, ke všemu na pěší zóně. Podle policie způsobil škodu nejméně 40 tisíc korun. Při kontrole policisté rovněž zjistili, že muž neměl řidičský průkaz, seděl v cizím vozidle a byl pod vlivem pervitinu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal v sobotu dopoledne v Čechovské ulici. „Muž vjel přes zákazovou značku do pěší zóny. Následně zjistil, že je zde neprůjezdná komunikace, začal couvat a narazil do kontejneru,“ sdělila v pondělí mluvčí policie Monika Schindlová.

Muž se pak s autem otočil a naboural betonový odpadkový koš. „Aby toho nebylo málo, narazil i do zaparkovaného vozidla městské policie a pak ještě do rohu budovy,“ upřesnila mluvčí s tím, že se nárazy obešly bez zranění.

Drogy za volantem pečovatelce už neprošly, dostala podmínku a nesmí řídit

Krimi

„Svým jednáním způsobil škodu ve výši 40 tisíc korun. Nakonec se ukázalo, že dotyčný nejenže nevlastní řidičské oprávnění, ale je pod vlivem drog. Test byl u něj pozitivní na metamfetamin a amfetamin. Vůz si navíc vzal bez souhlasu jeho majitele,“ dodala Schindlová. Policie případ vyšetřuje jako neoprávněné užívání cizí věci, za což hrozí dvouleté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám