Hlavní obsah

Zdrogovaný mladík bez řidičáku srazil s dodávkou v Karviné chodkyni

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Třiašedesátiletou ženu srazil v pátek dopoledne na přechodu pro chodce v Karviné sedmnáctiletý mladík, který byl pod vlivem drog. Zraněnou ženu museli záchranáři převést do nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ke srážce došlo kolem 10.30 hodiny na výjezdu z Karviné. „Řidič vozidla Fiat Ducato jel po Ostravská ulici ve směru na Ostravu. Poblíž budovy hasičského záchranného sboru, na vyznačeném přechodu pro chodce, srazil ženu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Doplnila, že ve stejnou chvíli místem jela v obou pruzích vozidla. „V pravém pruhu jelo souběžně jiná dodávka, která před přechodem začala brzdit. Řidič Fiatu Ducato na situaci nezareagoval a v levém pruhu pokračoval v jízdě, kde vozidlem srazil přecházející chodkyni,“ informovala.

BMW se řítilo Prahou rychlostí 220 km/h, honička skončila nehodou

Krimi

Viačková potvrdila, že zraněná žena byla záchranáři převezena do nemocnice. „Mladistvý řidič nevlastní žádné řidičské oprávnění, orientační dechová zkouška na alkohol byla negativní, zatímco orientační test na návykové látky byl pozitivní na amphetamin a metamphetamin,“ doplnila.

Případ si převzali policisté služby kriminální policie a vyšetřování, mladík je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Na Fiatu Ducato byla předběžně vyčíslena škoda ve výši 10 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám