Hlavní obsah

Záchranáři hledali v noci na Berounce opilého vodáka s dětmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté spolu s hasiči hledali v noci na neděli na Berounce tři vodáky, jejichž zmizení ohlásili jejich kamarádi na tísňové lince. Šlo o čtyřicetiletého, silně podnapilého otce, který vezl na lodi své dvě dcery ve věku devět a 12 let a navíc neměl zkušenosti se sjížděním řek. Všichni tři byli nakonec po téměř třech hodinách nalezeni.

Foto: Miroslav Šára, Právo

Krátce před 02:00 se podařilo policistům obvodního oddělení Kralovice ze severu Plzeňska nalézt otce i jeho dvě dcery, jeden kilometr od kempu Zvíkovec proti proudu řeky Berounky. Byli v provizorním úkrytu u řeky, kde se vysílení utábořili. Ilustrační fot

Článek

Oznamovatelé je viděli naposledy na zřícenině hradu Krašov na Plzeňsku, kde se posádka od ostatních oddělila s tím, že se nají a poté zbytek skupiny dojede. Další lodi se svými osádkami dopluly do kempu na Zvíkovci na Rokycansku, kde se všichni utábořili a čekali na ně.

"O posádku poslední lodi si začali dělat starosti, když ve večerních hodinách do kempu nedojeli a nemohli se opakovaně dovolat na jejich mobilní telefony," uvedla krajská policejní mluvčí Martina Zoubková.

Krátce před 02:00 se podařilo policistům obvodního oddělení Kralovice ze severu Plzeňska nalézt otce i jeho dvě dcery, jeden kilometr od kempu Zvíkovec proti proudu řeky Berounky. Byli v provizorním úkrytu u řeky, kde se vysílení utábořili.

Reklama

Výběr článků

Načítám