Hlavní obsah

Z lávky nad dálnicí D1 na pražském Chodově spadl muž, na místě zemřel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pád z lávky pro pěší nepřežil v úterý večer na pražském Chodově mladý muž. Po dopadu na dálnici D1 ho navíc přejelo několik aut.

BEZ KOMENTÁŘE: Z lávky skočil na dálnici D1 muž, na místě zemřelVideo: Novinky

 
Článek

"Ve večerních hodinách jsme společně se záchranáři vyjížděli na nultý kilometr dálnice D1, kde došlo k nešťastné události. Skokem z lávky pro pěší tam s největší pravděpodobností spáchal muž sebevraždu," sdělila Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Přivolaní záchranáři již muži nedokázali pomoci. Podle informací z místa ho po dopadu přejelo několik aut jedoucích směrem do centra.

"Na místo vyjely dvě naše posádky, včetně lékaře. Ten již mohl u muže pouze konstatovat smrt," řekl mluvčí pražské záchranky Dominik Horn.

Kvůli vyšetřování byl provoz v místě nehody sveden do jednoho jízdního pruhu. Ve směru do centra se tak vytvořila kolona.

Po mladém muži, jehož totožnost policisté zatím neznají, zůstaly na lávce osobní věci. Za jakých okolností muž z mostu spadl, vyšetřují kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám