Hlavní obsah

Vlak v Praze projel návěstidlo a vjel do cesty jiné soupravě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik desítek metrů projel ve čtvrtek ráno osobní vlak přes návěstidlo zakazující jízdu na Masarykově nádraží v Praze. Vjel do cesty jinému vlaku, ale strojvedoucí včas zastavili. Nikomu se nic nestalo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Vlak jedoucí z Mladé Boleslavi přijížděl na nádraží před půl devátou ráno. „Došlo k nedovolené jízdě vlaku za návěstidlo zakazující jízdu, vlak projel návěstidlo v řádech desítek metrů,“ řekl Novinkám mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

A zase. Vlaky na Orlickoústecku jely proti sobě, od srážky je dělilo pár set metrů

Krimi

Vlak vjel do cesty jiné soupravě, která mířila z Masarykova nádraží do Milovic. Oba strojvedoucí stihli včas zastavit a nedošlo ke srážce. Incident bude vyšetřovat Správa železnic.

Podle webu Českých drah bylo omezeno několik linek. Komplikace mají trvat asi do 10:30 hodin.

V Neratovicích vykolejila lokomotiva

Na nádraží v Neratovicích vykolejila ve čtvrtek dopoledne lokomotiva. „Vykolejila při posunu, je to bez zranění," řekl ČTK mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Provoz na trati mezi Neratovicemi a Všetaty byl zastaven. Některé vlaky musely být odřeknuty, České dráhy se snaží zajistit náhradní autobusovou dopravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám