Hlavní obsah

Viník nehody se třemi mrtvými se skrývá

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Východočeská policie pátrá po čtyřiadvacetiletém Eriku Zagovi z Hradce Králové, který se vyhýbá nástupu do výkonu trestu a skrývá se na neznámém místě. Odsouzen byl na 18 měsíců za trestný čin ublížení na zdraví.

Článek

„Odsouzený Zago řídil před pěti lety v Hradci Králové vůz Opel Omega. V místech, kde je povolena nejvyšší rychlost 60 km za hodinu, se řítil rychlostí nejméně 115 km za hodinu a narazil do protijedoucího vozidla Opel Kadett odbočujícího vlevo, který mu při odbočování nedal přednost v jízdě," uvedl komisař Josef Kolbaba.

"Při střetu vozidel utrpěl řidič Opelu zranění, jemuž na místě podlehl a další dva spolujezdci na následky zranění zemřeli po převozu do nemocnice. Zranění byli další tři osoby z obou vozidel,“ uvedl Kolbaba.

Zago je 185 cm vysoký, štíhlé postavy, má světle hnědé krátce střižené vlasy, hnědé oči a oválný obličej. Místo jeho hlášeného pobytu je pouze formální, neboť se jedná o adresu Magistrátu města Hradce Králové. Policie proto žádá občany, aby veškeré informace k hledanému sdělili policii na telefon 974 526 101 nebo kterémukoliv oddělení policie, případně na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám