Hlavní obsah

VIDEO: Řidič prchající před policií v Praze ničil zaparkovaná auta

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dopravní nehodou skončilo ve středu odpoledne pronásledování ujíždějícího řidiče v Praze. Hlídka chtěla zkontrolovat technický stav vozu, řidič ale ujel. Při nárazu v Koněvově ulici řidič poničil několik zaparkovaných vozů.

Článek

Policisté měli podezření na platnost technické kontroly u Škody Octavia. Mezi ulicemi Freyova a Českomoravská v Praze 9 proto za pomoci výstražných signálů vyzvali řidiče k zastavení, což on udělal.

Když ale policisté vystoupili ze služebního vozu, dal se řidič na úprk. Po pronásledování řidič nezvládl průjezd křižovatkou Koněvova - Domažlická v Praze 3 a poničil několik zaparkovaných vozů.

"V současné době případ prošetřujeme. Je možné, že se jedná o vozidlo, jehož krádež byla dopoledne nahlášena. Podle našich informací nebyl při nehodě ani pronásledování nikdo zraněn,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

V úterý se podobná honička odehrála v Praze 2, tam pronásledování ujíždějícího vozu skončilo zničením pěti zaparkovaných aut v Italské ulici.

BEZ KOMENTÁŘE: Policejní honička v centru Prahy. Zdroj: Stream CZ

Reklama

Výběr článků

Načítám