Hlavní obsah

Ve Žďáru řeší kalhotky v parku, podle strážníků pachatel znečistil prostranství

Žďár nad Sázavou

Jako znečištění veřejného prostranství vyšetřují městští policisté ve Žďáru nad Sázavou případ, kdy se na stojanech na kola v jednom z parků objevily dámské kalhotky. Podle strážců zákona na Vysočině to sice může být legrační, jsou tu ale paragrafy.

Foto: MP Žďár nad Sázavou

Strážníci ve Žďáru nad Sázavou řeší kalhotky v parku jako znečištění veřejného prostranství.

Článek

Zřejmě dostatek času pro plnění úkolů ochrany veřejného pořádku o víkendu přivedl žďárské strážníky do jednoho z parků ve městě.

Medvěda u Brandýsa nenašli, pátrání skončilo

Krimi

Dámské kalhotky se objevily na stojanech na kola v rekreačním areálu Pilák, strážníci o tom informovali na svých webových stránkách.

Strážník srazil v dubnu fackou dívku a hlídka přihlížela. Policie stále neví, jestli zneužili pravomoc

Krimi

Ačkoliv se jim podle jejich slov „naskytl zajímavý pohled”, paragrafy zde podle strážců zákona o veřejných prostranství ve Žďáru hovoří jasně. I když to podle nich někomu mohlo přijít legrační, pořád se jednalo o znečištění veřejného prostranství.

Foto: MP Žďár nad Sázavou

Kalhotky v parku ve Žďáru nad Sázavou

„Pokud někdo chce pořádat nějakou akci nebo protest podobného ražení, je to potřeba nahlásit na Městský úřad, kde vám vyjdou vstříc a poradí, jak vše uspořádat v rámci zákona,“ dodali strážníci.

„Buzerujete lidi.“ Muž si před strážníky nebral servítky, skončil v poutech

Krimi

Zda měli strážníci podezření, že se mělo jednat o nějakou konkrétní akci, jak naznačovali, neupřesnili. Rovněž není zřejmé, jaký bude jejich další postup.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám