Hlavní obsah

Ve výtahové šachtě domu ve Vyškově našli těla dvou mladých lidí

Úmrtí dvou lidí, nalezených v přízemí bytového domu ve Vyškově, vyšetřují policisté. Podle policejní mluvčí Kamily Haraštové zatím nebylo zjištěno cizí zavinění. Televize Nova uvedla, že těla byla nalezena ve výtahové šachtě. Jednou z možných příčin úmrtí je sebevražda.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Hned po oznámení vyjeli na místo policisté a záchranáři. "Bohužel se potvrdilo, že se na místě nachází muž a žena bez známek života, u kterých již mohl lékař pouze konstatovat smrt," uvedla Haraštová.

"Kriminalistický technik provedl důkladné ohledání místa činu. Lze uvést, že z dosavadního šetření nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti obou podílela jiná osoba - cizí zavinění jsme tedy nezjistili," doplnila Haraštová.

Policie zná identitu obou zemřelých, bližší informace ale nebude poskytovat. Podle Novy šlo o mladé lidi. Že byla těla nalezena ve výtahové šachtě, uvedl i server Vyškovského deníku.

"Případem se samozřejmě nadále zabýváme a pro doplnění zbývá dodat, že pro přesné zjištění úmrtí byla nařízena pitva," řekla Haraštová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám