Hlavní obsah

Čtrnáctiletý chlapec v Unhošti zemřel, zřejmě se zastřelil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Unhošť
Aktualizováno

Středočeští kriminalisté vyšetřují tragické úmrtí 14letého chlapce po zranění střelnou zbraní. K tragédii došlo v úterý večer v Unhošti na Kladensku. Podle informací Novinek stopy na místě činu nasvědčovaly tomu, že se jednalo o sebevraždu. Policie uvedla, že byl chlapec v lese nalezen mrtvý se střelným zraněním hlavy.

V Unhošti zemřelo na následky střelného zranění dítěVideo: Aktu.cz

 
Článek

Informaci ve středu ráno Novinkám potvrdila mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková. Vše mělo nasvědčovat tragédii, kdy chlapec obrátil střelnou zbraň proti sobě.

„V úterý večer vyjížděli krajští kriminalisté, na základě oznámení na linku 158, na Kladensko, kde byl v lese nalezen teprve čtrnáctiletý chlapec se střelným poraněním hlavy a bohužel již bez známek života,” uvedla Suchánková.

Foto: Aktu.cz

Policie zasahovala v Unhošti kvůli úmrtí nezletilého chlapce

Mluvčí záchranné služby Petra Homolová sdělila, že její kolegové zasahovali u případu mrtvého dítěte zhruba kolem půlnoci. „Jednalo se nezletilou osobu,” uvedla Homolová.

„Mohu potvrdit, že byl na místě lékař, který konstatoval smrt,” dodala mluvčí s tím, že byl posléze přivolán koroner. Podle informací Novinek bohužel již nebyla péče zdravotníků potřebná, ani neprováděli resuscitaci. Vše bylo plně v režii policie, která místo činu ohledávala.

Mluvčí Suchánková sdělila, že se na místě nálezu nacházela i střelná zbraň, kterou vyšetřovatelé ještě budou zkoumat. U chlapce pak policisté nařídili soudní pitvu ke zjištění přesné příčiny jeho smrti.

Foto: Aktu.cz

Chlapec byl v Unhošti nalezen mrtvý v lese se střelným zraněním hlavy

Již od počátku vyšetřování ale podle mluvčí nic nenasvědčuje tomu, že by na smrti chlapce měl podíl někdo další.

„Kriminalisté budou prověřovat veškeré okolnosti této pro rodinu citlivé a značně tragické události. Nicméně s ohledem na nízký věk oběti a současně i zákonné normy již nebudeme komentovat žádné detaily tohoto případu,” dodala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám